Baileys百利甜酒 $32講真呢個完全食唔出baileys既味 因為隻味比較少見 而且我assume係有少少朱古力同淡淡既酒味 點知食落係零酒味 似雲尼拿多啲 仲要勁膩 not good😵評分: 2/10🌟茉莉花綠茶 $32嘩 呢個係四件入面最最最硬個一件 硬到好似石頭 而且乾到...好似擺咗幾日咁 食落雖然係有花香同茶味 但個皮咁乾都唔好意思拎出黎賣喇係咪先🥵評分: 2/10🌟焙茶 $32呢個就比較正常 雖然皮都係偏硬 但起碼啲cream係smooth先 不過食落都無乜焙茶味 就係冇特別🤧評分: 4/10🌟美祿 $32呢個都算係最似樣 起碼個樣冇其他咁岩慚先 而食落都冇咁乾 不過美祿既味都係好淡 但唔算太膩已經值得加分🥲評分: 5/10🌟本身係想食對面既Holam bakery 因為佢冇堂食先會試呢間 結果就勁伏🤮 除咗價錢算平之外真係冇優點 講真佢都真係難食之中既top3 但都有好多雜誌訪問過而且店主係讀完藍帶專整甜品 雖然佢為黃店姐 但啲質素咁真係未必會想再去幫襯囉🥴🥴🥴🥴🥴 食完真係好失望😐———————————————————————Call Me Chef (觀塘)觀塘
Baileys百利甜酒 $32

評分: 4/10🌟

美祿 $32
評分: 5/10🌟

———————————————————————
Call Me Chef (觀塘)
觀塘開源道60號駱駝漆大廈3座4樓T號舖
美祿