2017-04-17 801 瀏覽
成日食APM食到有d悶?呢間新開張既工廈餐廳可以係大家既新選擇👍D4出口一出轉右上一層就搵到,好方便 新張開業無耐,一入到去睇落感覺好清新✨ lunch set日日都唔同,我同朋友2個去食,叫左台式肉燥飯+炸豬扒、台式肉燥手工面+豬軟骨仲有小食炸杏鮑菇 食台灣野,重點緊係唔少得珍珠奶茶,呢間餐廳原來同賞茶合作,奶茶質素有保證👍👍👍我最愛既波霸珍珠奶茶呀😍😍😍朋友就叫左翡翠檸檬,好味 等左5分鐘,主菜到喇🍴 食台灣野通常最怕熱氣,友人咁啱生飛滋,呢個餐就啱晒佢基本功食物夠熱,麵質唔會太硬或太淋啱好。豬軟骨夠淋夠入味,like!我叫既肉燥飯味道同一般台式店差不多,份量啱啱好,唔會話超大碗。酥炸豬扒新鮮炸起,未食入口已經好香椒鹽味,入口鬆化又唔會食到成口油,好食!炸杏鮑菇唔好睇佢成舊老薑咁,原來都幾好食入口juicy唔會炸到乾僧僧,食左咁多肉好彩都叫有d纖維落下肚😄 店內仲有wifi,可能因為新張開業,老闆同店員都好nice,老闆仲虛心問我地意見添😂 同朋友喺餐廳坐左2個幾鐘,總結來講都幾舒服。食左咁多野埋單都只係每人55蚊,哇!抵食喎!下次都會再來幫襯(見到隔離枱個蛋餅都好吸引☺下次一定
👍👍👍我最愛既波霸珍珠奶茶呀😍😍😍朋友就叫左翡翠檸檬,好味

炸杏鮑菇
唔好睇佢成舊老薑咁,原來都幾好食

食左咁多野埋單都只係每人55蚊,哇!抵食喎!
下次都會再來幫襯(見到隔離枱個蛋餅都好吸引☺下次一定要試!)