2024-05-21 69 瀏覽
咁熱嘅天氣唔想去露營,但又想有露營嘅feel🏕俾黎搵到係觀塘呢間充滿露營裝飾嘅---🌟Thai Deer Factory🌟主打食泰國嘢,餐廳空間闊落,卡位位置係以露營裝修好啱打卡,餐廳入口位仲有個鞦韆位又係好適合影相,感覺好有戶外露營嘅氛圍住💓._.🐖 | 煙燻盒子西班牙黑毛豬鞍-班蘭香茅燒汁 | 🐖呢個見係煙燻已經好吸引,好想點黎試下,上枱仲會係你面前打開木盒,陣陣煙燻嘅香味散出,連帶塊豬鞍都有煙燻香味😍豬鞍扒厚身,面頭仲燒格紋網,肉質腍身,好味道值得食.🦐 | 冬蔭功海鮮意大利飯 | 🦐好香嘅冬蔭功味道,每啖意大利飯都有滿滿嘅香濃冬蔭功汁,香矛味重,少少辣幾過癮🌶.🥭 | 芒果桔子特飲 | 🥭芒果嘅香甜,再加上桔嘅酸甜,味道好夾,解辣又解渴._.
._.
🐖 | 煙燻盒子西班牙黑毛豬鞍-班蘭香茅燒汁 | 🐖
🦐 | 冬蔭功海鮮意大利飯 | 🦐
🥭 | 芒果桔子特飲 | 🥭
芒果嘅香甜,再加上桔嘅酸甜,味道好夾,解辣又解渴
._.