餐廳: 丼丼屋 (創紀之城五期(apm))
資訊:

2024-04-07 54 瀏覽
今日同朋友嚟APM食飯,呢間主打親子丼的「丼丼屋」選擇都幾豐富,除咗各款親子丼外,仲有刺身、小食、自選魚生飯、茶漬飯等等…🐠吉列三文魚配熱烏冬 $120吉列三文魚外皮香脆,內裏軟熟,炸到半生熟狀態更能突出三文魚嘅鮮味,再配上三文魚子,烏冬爽口順滑。🐣燒雞肉三味丼 $88呢個三味丼有三種食法,我最鍾意撈哂所有配料做茶漬飯的食法,別有一番風味,雞肉燒得幾香,配上日本蛋蛋香味濃郁。🧀北海道芝士薯餅(1件)+$12炸薯餅外面香脆,裏面芝士流心甜中帶鹹,芝士味濃郁。🦑炸魷魚鬚(半份)+$28炸得幾酥脆惹味,份量都唔少。所有定食加$18可以轉套餐,包括果茶、前菜、寒天甜品、麵豉湯,果茶酸酸甜甜好開胃,寒天甜品好清新。

🐠吉列三文魚配熱烏冬 $120

🐣燒雞肉三味丼 $88

🧀北海道芝士薯餅(1件)+$12
炸薯餅外面香脆,裏面芝士流心甜中帶鹹,芝士味濃郁。

🦑炸魷魚鬚(半份)+$28
炸得幾酥脆惹味,份量都唔少。