2023-04-30 977 瀏覽
觀塘返工嘅我,一直都知道有呢間無限時火鍋餐廳,今晚相約朋友,慢慢傾計,一於食盡無限時火鍋套餐。套餐分好多round,食物不止是火鍋,好豐富。🔔 為食火鍋公司 為食都食唔哂!為舖頭slogan 餐廳毛孩主題$288/位 星期五,六,日~ 公眾假期及前夕+$10/1位ROUND 1 餐前小食(無限量供應)炸瘋薯條 ,甜蕃薯條 ,唐揚脆炸雞 ,蟹籽沙律 , 酸甜炸大腸 ,鮑汁雞腳小食每樣都試咗每一款好好味,非常推介特別係鮑汁雞腳煮得好林,充滿膠質,炸大腸好脆ROUND 2 前菜(決定上round 2後不會再上round 1小食)三點刺身盛合(一次性)有三文魚,蝦,北寄貝刺身都算新鮮ROUND 3 頭盤二揀一: 為食酸菜魚(一次性) / 任食寵寵雞煲我揀咗酸菜魚,酸菜魚都幾大份同足料,帶一點薯粉ROUND 4 火鍋盛宴櫻桃鮮茄薯仔 / 黃金皮蛋芫荽 / 高湯牛尾 / 麻辣鍋 (鴛鴦鍋+$30)揀咗高湯牛尾湯,有幾件牛尾可以食為食海鮮拼盤 是日5款 (一次性)鮮蝦 , 蠔,蜆,半殼元貝 ,脆肉鯇海鮮拼盤好豐富,而且都新鮮鮮甜為食牛肉拼盤 5款 (一次性)潮汕吊龍伴 ,黃喉 ,手切牛頸脊,熊本

🔔 為食火鍋公司 為食都食唔哂!為舖頭slogan
餐廳毛孩主題

$288/位
星期五,六,日~ 公眾假期及前夕+$10/1位

ROUND 1 餐前小食(無限量供應)
小食每樣都試咗每一款好好味,非常推介
特別係鮑汁雞腳煮得好林,充滿膠質,炸大腸好脆

三點刺身盛合(一次性)有三文魚,蝦,北寄貝
刺身都算新鮮

ROUND 3 頭盤
二揀一: 為食酸菜魚(一次性) / 任食寵寵雞煲
我揀咗酸菜魚,酸菜魚都幾大份同足料,帶一點薯粉

ROUND 4 火鍋盛宴
揀咗高湯牛尾湯,有幾件牛尾可以食

為食海鮮拼盤 是日5款 (一次性)
鮮蝦 , 蠔,蜆,半殼元貝 ,脆肉鯇
海鮮拼盤好豐富,而且都新鮮鮮甜

為食牛肉拼盤 5款 (一次性)
潮汕吊龍伴 ,黃喉 ,手切牛頸脊,熊本雪花一口牛 , SRF和牛肩胛肉眼芯
牛肉拼盤一次過食到唔同部位,仲有妹少食到嘅黃喉,爽滑似魷魚咁,唔錯

任食火鍋配料
美國Prime肩胛肉眼、美國Prime牛胸腹肉、SRF和牛腰脊肉、鹿兒島茶美豚、紐西蘭羊卷肉
肉類算款式多,肉味香濃,其中最好味係肩胛肉

其他配料
寵寵濃汁牛肉丸 ,流心芋茸貢丸 ,蟹籽沙律丸、白豬仔午餐肉、鵝腸、黑柏葉、日本葛絲、手工一口雲吞、牛骨髓、薯粉、手工一口韭菜餃、嫩鴨血、出前一丁、魚皮餃、紫菜響鈴、日本手打烏冬、芝士腸、香脆炸魚皮、珍寶蟹柳、迷你生根、秀珍菇、炸芋條、鮮枝竹、雞髀菇、粟米、高筍、田園蔬菜、金針菇、蓮藕片

所有套餐包非酒精飲品任飲