2023-12-01 12 瀏覽
喺APM 睇完電影想食日本嘢,上網見到呢間神木日本料理,於是決定嚟試試。觀塘站行過去大約5分鐘左右,位置方便。店內環境舒適,裝飾充滿日式風格。而且餐牌菜式應有盡有,壽司、串燒、炸物同料理等。✨蟹籽沙律🥗蟹籽沙律嘅青瓜絲爽脆開胃,加埋蟹籽做裝飾,顏色吸引之外,口感清新。✨彩虹卷一次過可以試晒六款唔同嘅口味嘅彩虹卷,分別有左口魚、三文魚同吞拿魚等,中間仲有青瓜、同玉子,口感層次豐富。✨雜錦燒物最鍾意燒雞翼同月見免治雞肉棒,雞翼燒得金黃香脆,而且肉質嫩滑。月見免治雞肉棒燒到香噴噴,肉汁鮮香肉嫩。仲有兩款野物串燒,車厘茄🍅同翠玉瓜,中和返食肉既油膩感。 ✨蒜蓉燒生蠔🦪宜家仲有優惠可以加$10/隻蒜蓉燒生蠔🦪,我哋都叫咗嚟試試,燒生蠔食落香口惹味!✨鍋燒烏冬鍋燒烏冬材料豐富,有炸蝦天婦羅🍤、温泉蛋、紅蘿蔔等,湯底調味啱啱好!呢幾日天氣轉涼,叫返份熱焫焫嘅鍋燒烏冬就啱晒啦~
✨蟹籽沙律🥗
✨彩虹卷