2019-04-19 116 瀏覽
觀塘工廈一向都多嘢食,食極都仲係有好多選擇。朋友揀咗呢一間泰國菜,但係Openrice睇相好靚喎,應該好好食!我哋提早book左枱,一去到就有位,大家應該都要預先訂枱。見到張枱上面居然有張卡仔寫住朋友嘅名同用餐嘅人數,嘩!好貼心啊!呢種服務令到我有驚喜😄😄叫咗豬頸肉,豬頸肉嘅份量好多,我比較鍾意佢個醬汁,同啲豬頸肉好相配😆推介大家選擇。另外仲叫咗半隻燒春雞,我覺得有少少鹹,不過塊皮都整得幾脆,食落都唔錯。本身好期待食生菜🥬包,但因為我唔係好食得辣,啲肉太辣,食咗一舊就冇食啦😂所以我即刻叫咗個椰汁嚟飲,沖淡啲辣味,唔係真係攪唔掂😭原隻椰汁超正再嗌多個菠蘿炒飯,有好多蝦呀,仲有腰果同菠蘿,個飯就一般。餐廳可以坐好耐,可以慢慢傾計,好relax。廁所🚽好乾淨👍

再嗌多個菠蘿炒飯,有好多蝦呀,仲有腰果同菠蘿,個飯就一般。

餐廳可以坐好耐,可以慢慢傾計,好relax。廁所🚽好乾淨👍