2023-10-21 194 瀏覽
今日送囡囡去觀塘學嘢,同屋企人行街見到電訊一代依間新開餐廳,就嚟試下午餐。開頭諗住都係一試無妨心態,但一試就愛上。好耐無寫食評,今次唔寫就對唔住大家一入到去職員同老闆娘都熱情招待,今時今日仲有咁嘅服務態度依樣真係抵讚人情味十足座位都算寛鬆,坐得都舒服嘅,最重要見廚房同樓面都企企理理,乾淨衛生,見老闆都用心經營好快就上咗我最常食嘅<四川水煮牛肉米線>,係我近期食最好味嘅一間,牛肉夠新鮮大塊,份量又夠多,岩晒我依啲食肉獸,咁嘅價錢咁嘅亨受,性價比超高。老婆就叫咗個<新哥招牌酸菜魚米線>,佢食到都讚不絕口,我本身唔食魚,老婆極力叫我試試酸菜魚,試完味道確實唔錯,平時唔食魚嘅我最後都偷偷地食咗幾件魚。最後嚟嘅小食<涼拌雞腎及青瓜>,味道水準都值得一讚,阿仔平時偏食都好鐘意食最後埋單150都唔使,真係超值下次一定會encore額外一提間店都幾多外賣生意,不停都有人嚟拎外賣,相信好快就成為觀塘區打工仔外賣首選要試就快
好耐無寫食評,今次唔寫就對唔住大家

人情味十足

最後埋單150都唔使,真係超值
下次一定會encore

額外一提間店都幾多外賣生意,不停都有人嚟拎外賣
,相信好快就成為觀塘區打工仔外賣首選
要試就快
四川水煮牛肉米線