2019-05-19 9058 瀏覽
開心新發現觀塘區竟然有自助餐,同朋友們就襯星期五晚試試佢,門口就係觀塘廣場對面,入口都有裝飾過有點可愛,價錢亦清楚列名,沿著樓梯行上一樓就到,安排入坐店員細心介紹一下,還會稍後會送上一份海鮮大雜會比我地添,地方唔可以話好大,滿滿客人好熱鬧。salad bar有齊基本火腿芝士冷盤,餐湯都兩款。是日周打魚湯同雜菜湯,蒜蓉包同虾片亦保持暖暖脆口。食物吧枱齊齊整整 refill又快手,真係做到源源不絕供應,真係食唔到咁好肉,不過實在吸引實在。回本之選,可愛名稱叫豬羅紀公園,其實係有好味德國鹹豬手,Ribs同豬肉腸,好味道。還有當然係牛系列嘅燒牛仔骨,起碼2種牛扒同牛脷,大堆頭製作,絕對啱曬鐘意食牛的愛好者。熱辣辣之餘還備有燒汁同黑椒汁,肉質較瘦食多幾件也沒有罪惡感!小食拼盤少不了一些炸物,無骨雞翼啖啖肉,迷你蔗蝦,滑雞球全部都好好味。串燒雞柳同 Thai式魚餅都不錯,還有好多熱葷架,甜品基本嘅芝士餅,椰青糕,還可自製特飲添,好玩又好飲!

小食拼盤