🥩師傅手切牛肉未上枱,我已經捉咗半桶鮑魚同蝦!湯底一日一鍋,仲送埋烤魚煲😍🌶️ 名菜五選一特色泰金烤魚煲/風生水起秘撈雞/藤椒烤魚煲/農家回味雞煲/濃湯花膠雞煲(+$98)🐟揀咗藤椒烤魚煲,原條海鱸魚鋪滿青花椒+鮮椒,滾住上枱香到爆,食到標汗又停唔到手。🐮衝住新推手切潮汕牛入場!師傅檔口前真人Show刀工,四大天王任點:匙柄、黑柏葉、吊龍、牛胸爽,每碟標註涮煮秒數,唔怕浪費靚肉!🦐自助區變迷你海產市場,自己夾!鮑魚、海蝦、象拔蚌仔、沙白。戰績:2個人掃咗3輪,回本No.1!🍲多款即煲煲仔飯,任食,飯焦脆卜卜,自己加甜豉油,一定要趁熱食最正!❄️ 自助綿綿冰機,一層層雪花咁勁靚,好多款配料自己DIY,細路爭住玩🍮 泰式甜品櫃全部任拎!🧋 泰奶任飲!超正😍呢度將潮汕牛泰式化,真係要乜有乜,觀塘友可以黎潮拜啦!

🌶️ 名菜五選一

🦐自助區變迷你海產市場,自己夾!

🍮 泰式甜品櫃全部任拎!
🧋 泰奶任飲!超正😍

呢度將潮汕牛泰式化,真係要乜有乜,觀塘友可以黎潮拜啦!
2025-06-23