2017-04-17 334 瀏覽
日式精選乳酪芭菲($50)士多啤梨乳酪芭菲($48)👅作為港女既我咁鍾意相機食先🙈但我甚少食芭菲🤔覺得只係啲普通立立雜雜嘅嘢一層層咁堆成一杯野咁😂就賣好貴覺得唔值😕😕搵到呢間啲芭菲比起其他平又接受到😎咁就港女一下啦🤗🤗呢兩杯都係乳酪雪糕,綠茶嗰個雪糕就完全無乳酪味😀係純綠茶味,但綠茶味偏甜無咩苦甘味😗不過都okay~入面有小丸子、冇綠茶味嘅蛋糕、薉餅、水蜜桃、脆脆、火龍果同紅豆😆😆😆原本諗住兩個人share食🙈點知見士多啤梨個杯都好吸引,就忍唔住叫埋佢😍呢杯既乳酪雪糕係真係乳酪味重嘅雪糕😋幾鍾意!仲有啲微酸嘅士多啤梨、蜜瓜、脆脆同莓乾👍🏻👍🏻整體上冇乜大驚喜😀但成杯咁多生果呢個價都算OK🤗志在少女心一下都唔錯嘅💕
日式精選乳酪芭菲($50)
士多啤梨乳酪芭菲($48)