餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

2010-09-11 30 瀏覽
由於已有人代等位, 因此到場已能即時入座今晚叫左0既菜色有小籠包, 醉雞, 口水雞,上海粗炒, 回鍋肉, 鱔糊炒拉麵, 鍋貼, 燻魚, 豆沙鍋餅, 高力豆沙今次晚飯主要推薦小籠包, 口水雞, 其他菜式質素一般, 係外面食0既味道唔差得遠由於我冇食過鼎泰豐, 所以冇得比較, 但小籠包至少做到皮薄, 熱湯, 鮮味, 已經係中上貨式而口水雞0既係俾個汁, 因為係冰鮮雞, 靠個汁做到起死回生都算係咁, 點都要試下總括黎講, 呢度係 (普通,一試無妨), that's it !感覺上比上海婆婆好~~
由於已有人代等位, 因此到場已能即時入座

今晚叫左0既菜色有

而口水雞0既

感覺上比上海婆婆好~~
光猛企理
2010-09-11