2016-05-24 440 瀏覽
見住佢周圍都開分店,咁岩又唔知食咩就試下啦,當日叫左知辡味洋蔥豬扒飯,呢個飯做緊promote會送埋野飲同湯,飲品有巨蜂乳酸,菊花蜜,等特飲都可以選,湯就係麵豉湯,不過加左d薄既豬腩肉片,紅蘿蔔,同白蘿蔔,湯既味道會比一般既麵豉湯香甜,至於個飯,上面係吉列豬扒,加上佢既辡洋蔥汁,個豬扒就幾好食,夠香又夠淋,唔會好乾好硬,但d汁就太少,少到跟本就冇乜汁去到飯度,同食白飯差無幾,如果多d汁會再好d,豬扒下面有好多生既菜絲,再下面先係飯,飯既份量唔係好多,但因為係珍珠米,所以都夠飽既,呢個餐55蚊,我覺得如果冇野飲同湯送就有d貴喇,我會情願比多少少去食碗好食既日本拉麵
辡汁洋蔥豬扒飯