2016-08-14 344 瀏覽
不得不一寫!Starbucks 周圍都係, 飲咖啡嘅人都無咩邊個唔識. 其實本人都無光顧呢類型連鎖大brand 一陣子, 因為用能夠食一餐小飯嘅價錢去飲一杯咁嘅質素咖啡真係不值!早前買親 Cappuccino, 就算意式特濃都好, 似飲一杯熱鮮奶咁, 真係好唔開心㗎! 都唔知轉咗豆嘅種類定咖啡師沒認真製作! 昨天來到新都城, 唔知食咩好, 就再到來呢間分店, 在決定不再光顧前, 到過這間, 印象是ok! order 咗一份芝士火腿多+ 一杯 Talk size Ristretto Bianco.怎料, 今次都不令我失望! 好香濃嘅意式特濃咖啡! 正! 就算我再要飲Starbucks, 我都只會來這間!

Ristretto Bianco   (Tall  size)
2016-08-13
$63 (早餐)