2023-05-20 715 瀏覽
今次黎到土瓜灣既forkers 地點鋪面因為唔係係正大街,但都唔難搵既!一入去店員好親切咁留意到你book位人數就叫到你留既名,好值得加分!一坐低,都比少少時間我地整頓好飲啖水,就有職員埋黎介紹menu佢地主要係做set dinner 5 courses /7 courses,分別地$498同$598分別係多左個牛肉tartar同海鮮今日既海鮮係煎帶子,但因為我地之前留左蟹餅,佢地都能夠靈活地調節到岀街食set 就預左貴既,而且佢有dry age rib eyes 又有威靈頓牛食,呢d功夫係值得既成餐屋企人最滿意係1.蝦湯佢地平時好少飲龍蝦湯,似落好香濃,但唔會覺得膩2. 頭盤既ham超香油脂,唔膩,會想散買番去party時食3. 黑毛豬油脂好香,而我店員廚師細心,因為家人有左bb佢地另外再煮熟 少少分碟比佢4. 普通USA PRIME5. Dry age rib eyes呢到廚房係有heart而且有實力,全部用作品說話!!6. 蟹餅睇相就知落足本今次屋企人生日,開多枝紅枝賀一賀佢兩老都表示好滿意!不過要食就快,七月佢地轉區啦!用作品食品說話既餐廳唔多,所以一定要推!最後埋單5人,49
今次黎到土瓜灣既forkers
地點鋪面因為唔係係正大街,但都唔難搵既!
佢地主要係做set dinner
分別係多左個牛肉tartar同海鮮

成餐屋企人最滿意係
1.蝦湯
佢地平時好少飲龍蝦湯,似落好香濃,但唔會覺得膩
2. 頭盤既ham
超香油脂,唔膩,會想散買番去party時食
3. 黑毛豬
4. 普通USA PRIME
5. Dry age rib eyes
呢到廚房係有heart而且有實力,全部用作品說話!!
6. 蟹餅
睇相就知落足本

今次屋企人生日,開多枝紅枝賀一賀佢
兩老都表示好滿意!

最後埋單5人,49xx
食咁多野,又開埋酒,一次半次,ok la
牛肉tar  tar  toast
蟹餅