2021-03-08
之前見到社交平台推介呢間燒肉CP值好高,所以之前就算未有開放晚市嗰陣,都搵咗個禮拜日嚟試。Book枱嗰陣打咗一次電話但冇人聽,之後WhatsApp左佢哋訂位,第二日Confirm咗之後竟然再打返電話黎問我係咪要book 位,幾有禮貌。餐廳位於尖沙咀金馬倫道,位置都幾就腳嘅,尼地鐵西鐵同巴士線都幾近。因為之前見九宮格好多人推,所以都叫左一個。九宮格裏面得兩三款肉係好食嘅,雖然價錢平,但CP值感覺唔太高,寧願散叫返。其中有呢一個唔記得係A4定係A5嘅牛肉,油脂好多,個人覺得係好食嘅。另外叫咗個厚切牛舌,口感幾好,推介另外仲叫多咗一個牛肋肉,呢個就麻麻哋,冇咩特別。除咗牛之外,我哋仲叫多咗個雞腿肉,係唔錯嘅。我哋叫咗白飯尼送肉食,但白飯好似未煮熟咁,黐埋一pat,之後同侍應反映番,都有換過俾我。飲品方面選擇都唔太多,反而生啤做緊買一送一,都幾抵飲。整體上來講係抵食嘅,但就唔會話特別好食。同埋同好多燒肉店都有一樣嘅問題,就係通風同埋衛生問題需要改善下,地下同枱面都有少少癡笠笠,啤酒杯都有啲異味,希望可以改善返。
所以之前就算未有開放晚市嗰陣,都搵咗個禮拜日嚟試。
因為之前見九宮格好多人推,所以都叫左一個。
另外叫咗個厚切牛舌,口感幾好,推介
除咗牛之外,我哋仲叫多咗個雞腿肉,係唔錯嘅。
飲品方面選擇都唔太多,反而生啤做緊買一送一,都幾抵飲。