2022-10-13 721 瀏覽
今日同朋友行山之前去左呢間位於禮頓道既POKE外帶餐廳, 主打夏威夷飲食, 健康輕盈, 主要做外賣生意, 但入面亦有兩張大枱堂食用。 本身冇咩期待,因為見OR 咁多負評。 但係食完真係覺得要幫佢平反下。 POKE BOWL 可以自己選擇主食,有三文魚吞拿魚蘑菇等等,加三款配料,同埋飯或沙律底。今日叫左個鴻喜菇雞蛋絲豆腐同海帶雙拼配蟹肉再配香烤果仁芝麻醬盛為$70 , 感覺清新健康。 配料美味又新鮮得尼一啲都唔吝嗇,個芝麻醬好香, 鴻喜菇口感爽口。 雖然睇落唔算大碗,但勝在夠飽肚,食完都冇罪惡感。 網上既評價果然唔可以盡信,有時真係要自己Fact Check 試真啲。❤️❤️❤️❤️❤️食完又要做運動,繼續減肥了。

❤️❤️❤️❤️❤️

食完又要做運動,繼續減肥了。