2022-11-30 698 瀏覽
見咁多好評,又報紙報埋,都抱住試服心態去試!個晚去到,坐無虛席,仲見到無訂位真係無得坐。厲害!鋪頭細的又真嘅。。我地三個大男人。。安排坐後面一張大台隔離,確實位置有的逼,而且洗碗姐姐不停出翻的碗盤,都要輕輕讓一讓佢。不過小事,食物先最緊要!必叫1️⃣羊腩煲見群組咁正,我無咩勁嘅評語,只能夠講到肉好好好食,汁好好好食,真係好味,三個男人叫煲大嘅,物有所值!嗱!我無話平!係值,絕對值!必叫2️⃣麻香爽魚皮好爽,我個人就鍾意唔“掂”豉油,淨係加蔥食,好食!必叫3️⃣七味炸豆腐炸得好靚,外面好脆,入口熱辣辣,咬落去滑啫啫題外話,我個朋友好鍾意佢墊底個的炸脆米,加炸蒜🤣黃金粟米,我個人就麻麻地,女人應該啱的。。食得好滿足,飲下酒,嘈喧巴閉又一晚,最緊要好耐無一間食得,又有地道感覺嘅小廚?排檔?點都好啦!幾個男人就真係啱曬,或者成班女人嘈下都啱嘅,個晚都有一台全女人😊🥰最後,價錢都合理嘅,飲飽食醉,人頭三百鬆的🍺🍺👍
見咁多好評,又報紙報埋,都抱住試服心態去試!
個晚去到,坐無虛席,仲見到無訂位真係無得坐。厲害!
必叫1️⃣羊腩煲
必叫2️⃣麻香爽魚皮
好爽,我個人就鍾意唔“掂”豉油,淨係加蔥食,好食!
必叫3️⃣七味炸豆腐
炸得好靚,外面好脆,入口熱辣辣,咬落去滑啫啫
題外話,我個朋友好鍾意佢墊底個的炸脆米,加炸蒜🤣
黃金粟米,我個人就麻麻地,女人應該啱的。。
最後,價錢都合理嘅,飲飽食醉,人頭三百鬆的🍺🍺👍
羊腩煲
麻香爽魚皮