2023-02-02 146 瀏覽
朋友話食飯叫我諗食乜嘢?平時又成日鬼咁多主意,到真係要你諗又諗唔到😅結果佢提議呢度,我梗係冇意見啦,知道同壽司郎有關應該都要排餐死。我哋7:45左右去到,唔使等15分鐘就有位。安排坐半榻榻米位置,即係唔使屈住隻腳不過要除鞋。只怪自己冇做定research睇定有啲咩推介?單憑自己嘅感覺去點菜。望晒成本Menu都好似唔算好特別,最吸引嘅係$33有三件吞拿魚壽司🍣,性價比高不過我都叫咗一啲性價比冇咁高嘅,一件$30嘅壽司 包括有炙燒帶子、炙燒蝦、炙燒左口魚裙邊壽司。 質素都Ok炸物方面叫左天婦羅大根同炸忌廉蟹肉可樂餅。未食過蘿蔔天婦羅,好似同天婦羅有啲格格不入,因為佢本身個食材太出水啦,一咬落去個天婦羅漿已經濕晒⋯⋯可樂餅就有啲失望,太油膩啦,成張吸油紙慘不忍睹。又冇特別嘢想飲,朋友想飲啲有汽冇酒精飲品又好似搵唔到,我又因為有少少頭痛,唔想飲凍嘢。由於朋友又話佢唔係太肚餓,所以就係咁多啦我哋。睇返OpenRice啲食評,原來有啲嘢應該要嗌又冇嗌到 ,唔知仲會唔會有機會返𠒇一次呢?😉

安排坐半榻榻米位置,即係唔使屈住隻腳不過要除鞋。

可樂餅就有啲失望,太油膩啦,成張吸油紙慘不忍睹。

炸蟹肉忌廉可樂餅
三色吞拿魚壽司、炙燒帶子、炙燒左口魚裙邊、炙燒蝦