2018-08-25 1062 瀏覽
同朋友用左個app來食飯 得到7折優惠😆😆😆不過店員就真是認真計我們只能用餐1.5小時 不能超過 由於同朋友選坐最入面 店員比較難見到 所以有時候都相對難找人幫忙吧 同時是當風位而菜式都一次過咁上 實在有點趕 有些菜式都變左微凍咁食 會唔太好😑😑😑😑😑選餐方面就只能單叫 不能叫套餐了 同朋友食左一前菜一主食一飯類 接近150一個人🤔🤔前菜是炸魷魚圈 個魷魚圈既炸粉唔會太厚 魷魚的鮮味都算夠 唔會太難咬開 配上個醬帶微酸 而旁邊的生菜拌黑醋 整個前菜真是唔錯 好開胃😋😋😋😋個肉眼本身是叫七成熟 不過我同朋友都覺得快是全熟的感覺😐😐😐😐 不過都算唔錯既 未算煎得太老 個薯條都脆身的 唔會太油☺️上面的菇扒實在有點太鹹 😰會建議一開始食之前要切開左再混合個飯去食 個意大利䭝飯 個飯就整得唔錯 飯粒分明 味道唔錯✨

炸魷魚圈

肉眼7成熟