我諗唔使我多介紹大家都見慣見熟呢間西貢人氣超高嘅𝗰𝗮𝗳𝗲☕️之前問大家一西貢有咩必食,真係超多人都推薦𝗟𝗶𝘁𝘁𝗹𝗲 𝗖𝗼𝘃𝗲 @littlecove.espresso 真係可以話係我為咗佢去西貢!!𝗪𝗲𝗲𝗸𝗱𝗮𝘆嘅下晝大概2點左右到,都等咗大概20分鐘先有位啊~不過室外位置就有嘅☺️我哋好好彩咁啱到我哋就喺中間嘅大木枱,位置好闊落坐得好舒服( ˘ ³˘)♥︎ღ 𝗣𝘂𝗹𝗹𝗲𝗱 𝗣𝗼𝗿𝗸 𝗕𝗲𝗻𝗲𝗱𝗶𝗰𝘁 $𝟭𝟮𝟬喺門口排隊嘅時候已經聞到好香嘅中東香料味,果然冇令我失望!𝗣𝘂𝗹𝗹𝗲𝗱 𝗣𝗼𝗿𝗸調味非常之惹味,同𝗵𝗼𝗹𝗹𝗮𝗻𝗱𝗮𝗶𝘀𝗲 𝘀𝗮𝘂𝗰𝗲好夾,再加蛋汁𝗢𝗠𝗚!!仲有啲青蘋果絲解膩,清新開胃!𝗦𝗼𝘂𝗿𝗱𝗼𝘂𝗴𝗵都好好食,外脆內煙韌,略嫌有少少薄,厚翻少少就會飽肚啲🤣╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟴.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴.𝟱/𝟭𝟬ღ 𝗙𝗿𝗲𝗻𝗰𝗵 𝗧𝗼𝗮𝘀𝘁 $𝟵𝟰見到超多人都推薦呢度嘅𝗙𝗿𝗲𝗻𝗰𝗵 𝗧𝗼𝗮𝘀𝘁,一場嚟到點都要試一試嘅!整體係好食但又未去到話不得不試𝗹𝗲𝘃𝗲𝗹,主要係蛋香味唔夠重🤧味道層次都幾豐富,主要係肉桂嘅香味,再加埋糖漿同埋開心果碎💯不過個人覺得𝗺𝗮𝗿𝗰𝗮𝗿𝗽𝗼𝗻𝗲

ღ 𝗣𝘂𝗹𝗹𝗲𝗱 𝗣𝗼𝗿𝗸 𝗕𝗲𝗻𝗲𝗱𝗶𝗰𝘁 $𝟭𝟮𝟬
仲有啲青蘋果絲解膩,清新開胃!

ღ 𝗙𝗿𝗲𝗻𝗰𝗵 𝗧𝗼𝗮𝘀𝘁 $𝟵𝟰
味道層次都幾豐富,主要係肉桂嘅香味,再加埋糖漿同埋開心果碎💯不過個人覺得𝗺𝗮𝗿𝗰𝗮𝗿𝗽𝗼𝗻𝗲係好食,但同多士有少少唔太夾🤏🏻
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳.𝟱/𝟭𝟬
𝗖𝗼𝗹𝗱 𝗕𝗿𝗲𝘄

ღ 𝗖𝗼𝗹𝗱 𝗕𝗿𝗲𝘄 $𝟱𝟬
大熱天時真係要整返杯𝗖𝗼𝗹𝗱 𝗕𝗿𝗲𝘄解熱🥵
淡淡嘅咖啡香,苦味較淡,口感柔滑,整體唔錯啊!

𝗟𝗶𝘁𝘁𝗹𝗲 𝗖𝗼𝘃𝗲 𝗘𝘀𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀𝗼 @littlecove.espresso
✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ 📍#BELLYwongs_saikung
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_cafes #BELLYwongs_western
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟮/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_affordable • $𝟭𝟯𝟬/𝗽𝗽
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ʏᴇs