2020-06-18 20 瀏覽
*Burger joys 包太軟爛濕爛 (cheese burger)肉熟度不平均入面洋蔥圈OK$3 wings night一定要每隻味至少6隻*Buffalo wings似廣東辣椒醬/是拉差淋上去*辣翼 太鹹松露薯條太油CP 值低,比我想像中差。入到去無量體溫同友人去食,因為我聽聞 Burgerjoys 係全球排名50之一嘅漢堡包,試完之後覺得冇呢個排名同埋啲傳媒講得咁好食。店入面一個廚師整野食,一個係負責serve人。用英文落單,電子落單。啤酒只有 San Miguel, 我去嗰日咁啱無曬 Milkshake揀,嗰度嘅soft drink 都係罐裝。其實本身諗住去 The big bite flame grill ,不過打去book冇人聽,去到全部 full booking 所以轉左嚟 burgerjoys 西營盤店。個包揀咗最 hot pick 嘅,嚟到望落係OK嘅。等嘢食嘅途中都見到有做好多網上外賣平台外賣。我同朋友嗌咗六件 Buffalo wings 六件 辣翼同埋每人一個 cheese burger 套餐,友人加左做黑松露薯條。嚟到啲黑松露薯條系就咁pat啲松露醬上去,食落
*Burger joys
包太軟爛濕爛 (cheese burger)
肉熟度不平均
似廣東辣椒醬/是拉差淋上去
*辣翼
太鹹
松露薯條太油
CP 值低,比我想像中差。
入到去無量體溫
我同朋友嗌咗六件 Buffalo wings 六件 辣翼同埋每人一個 cheese burger 套餐,友人加左做黑松露薯條。嚟到啲黑松露薯條系就咁pat啲松露醬上去,食落去比普通薯條油。
食到八點左右有好多人喺出面排隊多數外賣自取。啲雞翼真係好咸好咸,啲薯條都係。
之後嘅評分都係上面我講既咁。
(即場食完即場打,有啲組織混亂)
整體我覺得 5/10分
好油好滯好飽😅😅😅