2019-03-18 131 瀏覽
#食在西環 @FoodtubeHK//一世的難關假使感嘆尚有幾個彎痛苦 如何減世間多變幻 原是這樣難年紀 如何加 每一歲仍在昇華約好今世一起撐 有記住嗎//對我和L先生而言,讀理大嘅時候我地幾個月就已經做左好朋友~到宜家已經一段時間,有好多人進入了我的生命,更多人離開了我的生命,但我深信我地今世都會一起撐!~阿元系第三街嗰陣已經食開,而第一次食都係呢到!~搬左嚟呢到都係第一次食 地方大方,但位置一樣咁逼,咁第三街嗰陣好啲,至少好似有多啲人情味。設計:好似之前咁,有台灣味,更有古早味。滷肉飯:好似無以前咁好食,但係仲食到熟悉嘅味道。重要嘅係食到台灣嘅古早味,啲確係正宗過香港大部分台灣菜。芝士蛋餅:今次叫錯,本身想叫爆量芝士,所以今次芝士味唔夠。但蛋餅同以前一樣都係台灣貨,值得一試。芒果紅茶:甜左少少,可以叫少甜。百香果珍珠紅茶台灣菜嚟講,價錢正常,菜式正宗,可以一試。只係位同以前一樣都係咁逼。~我
#食在西環 @FoodtubeHK
//一世的難關
假使感嘆尚有幾個彎
痛苦 如何減
世間多變幻 原是這樣難
年紀 如何加 每一歲仍在昇華

設計:好似之前咁,有台灣味,更有古早味

芝士蛋餅:

芒果紅茶:甜左少少,可以叫少甜。

百香果珍珠紅茶