話說這家西環海景法式小餐館嘅食物真係正到不得了!我點咗個Artichoke & Prawn Salad,啖啖蝦肉彈牙,加埋artichoke又脆又得意🥗,每一啖咬落去都清新得嚟。然後,個Pumpkin Soup一啖飲落,香甜滑得嚟又唔會膩口,真係暖笠笠咁撲心目。話時話,個Roasted U.S. Pork Rack更加係重頭戲。豬鞍真係濃郁多汁,每一啖咬落去都覺得肉香四溢,實在太滿足!外層烤得金黃微脆,有種講唔出嘅享受。😋炭烤U.S. Prime Ribeye Steak就更加唔洗多講,肉質軟腍得黎又juicy,嗰種炭烤出嚟嘅香味簡直係人間絕配!真係食到唔想停口。🥩最後,環境真係一啲都唔馬虎,坐喺海旁,呼吸吓新鮮空氣,又可以欣賞吓無敵海景,真係令人心情大好。食物味道好加上環境夠正,呢一餐絕對係難忘之選!宜家嘅我仲想再去幾次添!😍👍🏼