2021-11-05 20 瀏覽
- 工作咁忙咁辛苦,難得放假就要對自己好啲,唯有係放鬆時間Chill下☺️!- 今次黎到大角咀呢間主打西班牙菜既酒吧餐廳🇪🇸,餐廳裝潢好型格摩登,樓底夠哂高,梳化仲Cusion添!- 我地今次就叫左傳統西班牙蛋餅、紅酒辣肉腸🍷配全麥麵包粒同白酒辣蜆肉意大利粉。- RuRu Tapas既蛋餅傳統得黎又飽肚,蛋餅表面有兩塊西班牙煙火腿,而內裏仲有薯仔🥔、洋蔥🧅同蛋。而且蛋餅唔係全熟,食落有啲流心🤤。- 而紅酒辣肉腸🍷配全麥麵包粒就又惹味又特別。佢係用鐵鍋送上既,辣肉腸香辣味十足,配埋脆卜卜既麵包粒就一流🥰。- 主菜方面,白酒辣蜆肉意大利粉真係好有誠意。首先蜆肉有好多,同白酒味好夾,帶出左天然甜味,而意大利粉🇮🇹就好Al Dente。