2024-04-04 144 瀏覽
餐廳提供多款星馬泰美食,包括肉骨茶、海南雞、喇沙、咖喱、串燒;仲有多款具備東南亞特色既飲品和甜品,選擇多不勝數。泰式豬手飯:以泰式滷水汁炆既豬手,肉質軟腍入味,仲要係無骨啖啖肉,豬皮充滿骨膠原,加上泰式辣醬,令味道更上一層樓。雞絲,雞卷撈板麵:馬來西亞雞絲雞卷係將雞肉、豬肉、洋蔥等材料包在腐皮裡,再炸成長條狀,配半手工非油炸麵,麵條Q彈,順滑口感,風味十足。芒果糯米飯:芒果香甜多汁,糯米飯軟綿綿,切成五小塊,上面鋪滿椰漿,超級好食。檳城白咖啡:馬來西亞白咖啡,加入糖和煉奶,入口奶香味濃郁,跟住苦澀既感覺慢慢在口中擴散,層次感豐富。桔仔話梅水:馬來西亞地道飲品,酸酸甜甜,特別醒胃。總結,食物正宗,份量十足,價錢合理,真材實料。

桔仔話梅水:馬來西亞地道飲品,酸酸甜甜,特別醒胃。

總結,食物正宗,份量十足,價錢合理,真材實料。
  • 檳城白咖啡
  • 芒果糯米飯