餐廳: 犀牛廚房
資訊:

社企滋味 feel so good!

Click 入 選擇喜愛的社企餐廳。

如欲了解更多關於社企的資料,可瀏覽此網址

2022-02-24 872 瀏覽
某個平日的下午放假 同屋企人去咗屋企附近呢間Cafe食晏🍴不嬲呢頭都冇呢類Cafe 呢間開咗好耐但係就第一次試🥰打開Menu見到佢咖啡種類好多☕️啱哂我同老豆😆.*""*.·°∴ ☆…·…·…·…·…·…·…·☆🍗薰衣草法式烤雞 $94烤雞一上枱好吸引 佢燒得好香😍😍肉質嫩滑 淡淡肉又juicy 仲配上香脆薯條🍟唯一唔鍾意就係佢嗰啲瓜嘅配菜 真係not my friend🤣同爸媽每人都叫左一杯咖啡☕️☕️𝙵𝚕𝚊𝚝 𝚠𝚑𝚒𝚝𝚎 +$20☕️𝙶𝚒𝚗𝚐𝚎𝚛 𝙻𝚊𝚝𝚝𝚎 +$32冬冰冰嘅天氣❄️飲Ginger Latte適合不過🥰薑味好重 仲配上一杯仔薑😆超辣😆食完再飲啖咖啡 暖哂♨️☕️𝙲𝚛è𝚖𝚎 𝙱𝚛û𝚕é𝚎 𝙻𝚊𝚝𝚎𝚎 +$21除咗咖啡味☕️就係聞到好香嘅Caramel味😆似Caramel Latte多啲 可能因為焦糖燉蛋就吸引好多😆不過值得飲的😀

打開Menu見到佢咖啡種類好多☕️啱哂我同老豆😆

.*""*.·°∴ ☆…·…·…·…·…·…·…·☆