日式一汁多菜定食就食得多 今日試到西式版嘅一汁多菜定食 價錢仲幾經濟 難怪喺假期嘅兩三點都幾full😬😬🍱營格三品/四品之選($78/$108)三品就係一冷菜一熱菜四品可以一冷菜兩熱菜而啲熱菜都幾豐富 所以值得比多$30食四菜🤓我最推薦嘅小菜係慢燴牛小排 質素非常高 有啲紅酒汁味 牛小排都燴得好腍好入面 一碗入面都有7-8粒牛小排 所以呢個係必叫!冷菜方面炒雜菌份量都幾多 抵叫 溫泉蛋同胡麻豆腐都有水準🤭今次熱菜仲試左三文魚扒同帶子蝦 三文魚扒較薄 帶子蝦鮮味大隻但份量就較細 想要蛋白質就可以試試雞胸🤤🤤餐湯係雜菜湯 非常足料 每啖都舀到料😁飲品唔洗淨係奶茶咖啡 有凍嘅水果茶/熱嘅菊花決明子茶 都好養生 岩曬唔想飲凍野嘅我😬🍟松露醬薯條($33)$33可以加配小食 不過小食多數都係炸嘅 本身以為會比一盤松露醬 點知係看得見嘅松露鋪喺薯條面 超濃味好味 薯條亦好脆 呢個價超值!🍮焦糖燉蛋($30)除左小食仲可以加配甜品 價錢都係經濟 即焗即出碗邊仲熱 💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️

🍱營格三品/四品之選($78/$108)

三品就係一冷菜一熱菜
四品可以一冷菜兩熱菜
而啲熱菜都幾豐富 所以值得比多$30食四菜🤓

我最推薦嘅小菜係慢燴牛小排

冷菜方面炒雜菌份量都幾多 抵叫 溫泉蛋同胡麻豆腐都有水準🤭

餐湯係雜菜湯 非常足料 每啖都舀到料😁

🍟松露醬薯條($33)

🍮焦糖燉蛋($30)