2020-11-04 918 瀏覽
呢間餐廳既入口真係好詭異,我都行過咗兩次,對真的個google map先肯定上黎。餐廳牆壁好多搞怪既打卡位,餐廳主要行復古路線。餐牌選擇唔多,嗌咗2個set,揀咗湯。當日係磨菇湯,幾好飲。Carbonara好食,都幾重芝士味,個溫泉蛋撈埋更creamy,幾推介。黑松露海蝦意大利飯,都有成3隻海蝦,海蝦幾爽嫩彈牙,幾新鮮。個飯唔係好重黑松露味,不過都好好食。溶岩朱古力蛋糕配雪糕同Tiramisu蛋糕Tiramisu蛋糕好一般,太實同食唔到咖啡味。溶岩朱古力蛋糕配雪糕就幾好食。熱情果紅茶,味道Ok呢杯Oreo milkshake 好邪惡,不過好好飲,重oreo味,又有奶油味,又有朱古力味,夾得好好。呢間餐廳都幾好食,不過選擇唔係太多,同埋上菜係小小慢既,仲有記住打電話book位,因為餐廳唔多位,walk in未必食到嫁。
Carbonara

黑松露海蝦意大利飯

溶岩朱古力蛋糕配雪糕同Tiramisu蛋糕
熱情果紅茶

熱情果紅茶,味道Ok
Oreo  milkshake

Carbonara