2018-09-09 232 瀏覽
俾友人拉我去行山 天氣熱到咁 行完山點都要醫下肚涼下冷氣,途中經過呢間正記就入去試下一入去見到幾部冷氣開住真係好感動 又見到裝修都幾得意 就覺得無入錯去喇. 原本坐近門口 之後想轉枱坐入d 同個waiter講 佢即刻二話冇問題 好好態度 叫我地隨便坐;我地叫左2個餐:肉絲炒麵,西多士份量算大 料多 麵係脆口所以比較乾身 我就幾中意 不過我朋友就話佢中意濕d西多士好食 脆脆地 牛油size岩岩好 糖膠自己落 見到隔離枱份炸雞脾好似好好食咁 炸得好靚 搞到我都想食 不過怕食唔曬 所以最後冇叫;睇得出間餐廳唔小家 所有食物份量同料都好足估唔到村入面茶餐廳都幾有質素 原本都冇咩期望 下次再行山有機會再黎先得

肉絲炒麵

西多士