2019-11-16
兩隻生蠔脹卜卜!超級新鮮!全隻放入口咬落去D蠔味湧出黎!真心必食! 薄切鱆紅魚擺盤非常靚,片片都透光咁,絕對見到師博刀功!食落鮮甜爽口,個人覺得幾抵食!熟食就簡左溫泉蛋黑豚丼飯同燒物,兩樣都幾出色! 燒物整體各樣都好啱火喉,叫左冬菇、秋葵、京蔥、煙肉捲、牛舌、釀雞翼、牛柳、雞翼……款式好多選擇,而且唔會燒到乾爭爭,調味都好夠,整返杯啤酒就一流!我自己就特別鍾意燒牛舌同冬菇, 牛舌唔會熟到咬唔開,調味唔會太濃味空口食都好OK,燒冬菇值得讚,唔會燒到燶哂有苦味,外面夠味之餘仲保持到入面軟軟地有D汁,睇得出係比心機慢慢燒;溫泉蛋黑豚丼飯望落色水就麻麻地,但將溫泉蛋撈埋落去食,成碗飯又幾香幾好食!份量食落都唔少,絕對飽肚!整體性價比都幾高, 係幾抵食又幾好食既餐廳!
整體性價比都幾高, 係幾抵食又幾好食既餐廳!