今日嚟到中環覓食,一早講好咗想去蘇豪區試吓啲餐廳🍴因為黎到已經三點幾,但呢間餐廳個lunch set去到5:00pm 就一枝箭入咗去😍點知又真係好好食,性價比好高我哋兩個人叫咗兩個唔同嘅lunch set, 一個揀咗西冷($118)一個揀咗魚柳($108),個餐仲包左湯或沙律,甜品或飲品,任君選擇😝一入到去就會serve 左麵包同橄欖油,麵包仲係亂嘅非常之鬆軟好食😋之後就上咗沙律🥗一睇,嘩好大份!! !上面嘅雞烤得好好食,啲菜都新鮮🙂食完都已經飽咗三四成🤣🤣食完個沙律就嚟咗主菜😝🥳西冷扒肉質好淋唔會太硬,魚柳個汁都好creamy加埋香草好惹味!個薯蓉調味啱啱好配菜們都好好食🥰其實食完個主菜都真係九成飽!侍應就問我地要甜品定飲品,我哋兩個都揀咗甜品!雲呢拿雪糕加埋個蛋糕配搭一流,每一啖都係滿滿幸福嘅滋味😍😝非常推薦大家嘗試,亦都為呢一餐畫上咗圓滿嘅句號!買單兩個人只不過係$24x,星期日晏晝喺中環Soho區來講真係好抵!

• Rib eye steak