餐廳: 茶泰 (啟田商場)
資訊:

2021-11-19 321 瀏覽
茶泰是令我又愛又恨的一閒泰國菜。須然價錢屋邨化,但服務就超級差。首先,入坐時服務員就好像看不到你一樣,哈哈再嚟,你可以自己坐,明明下午時段沒有人,他一定要你坐2人位,明明眼見隔離枱一個人都可坐4人位,點解我晤可以?唔明??我希望有關管理層可以睇到呢間餐廳嘅問題!員工散漫,沒有質素,態度奇差!食物方便質素好一般,份量夠多。但有時下午時段炒嘢嘅時間需要等超過20分鐘以上!唔知係咪個廚師去咗吞pop ..河粉: 有火氣打味道就一般。我食正了很多豬頸肉份量很少,只得三至四片,炒得過燶整體而言這間餐廳在水平以下!
首先,入坐時服務員就好像看不到你一樣,哈哈

河粉: 有火氣打味道就一般。我食正了很多
豬頸肉份量很少,只得三至四片,炒得過燶
整體而言這間餐廳在水平以下!

干炒豬頸肉河粉