2019-09-26 1219 瀏覽
麗港城商場唔特別多野食,不過就咩菜式都有D,呢間上海野開左都一段時間,今次就來食下睇下味道如何。因為一個人都食唔到幾多野,所以都係叫左D輕食,雞絲粉皮是我最愛,呢到既都同外面相似,份量細細。我就嫌醬汁比較多左D,都算好食而且都係食下有好FRESH的感覺,呢D天氣食其實都幾好。另外我一定要食既係生煎包,三個白白大大只,見到都開心。食入口都幾香脆,算係做得幾好的點心,同埋麵粉都幾好,所以個皮食落都軟。內裡既肉就一般,都是平時食到既肉,唔特別。初次來食,少少地食2碟,感覺都可以,見到佢有D COUPON同優惠,好像$500有一疊,其中有CASH COUPON又有D野送咁。如果成日來食既朋友,可能咁買都係抵既,不過今次我就冇買了。或者下次多D朋友來,先至再考慮LA。

或者下次多D朋友來,先至再考慮LA。
2019-09-06