2016-05-03 853 瀏覽
前幾日去咗數碼港睇戲,差不多每次去完數碼港睇完戲都係去 奧壽司 食飯。數碼港基本上都冇乜邊幾間餐廳可以選擇,多年前第一次去到奧壽司食飯嘅時候已經覺得,呢間野幾好,一定會翻兜再翻兜。對於我來而言,呢間餐廳係高質素,價錢抵 。每次必點牛肉火鍋,兩條友仔食一個牛肉火鍋再叫其他小食都可以好飽,因為佢嘅牛肉火鍋可以另外加錢加牛肉又得,加烏冬又得 ,菜另加亦得! 另一必點仲有雞肉棒,好鐘意佢個隻蛋仔配上的醬汁平時都會叫下壽司食,今次就要特別推介兩個小食。1 - 原隻海膽刺身 2 海膽拖羅蓉凍豆腐原隻海膽刺身因為係新野,所以只係叫咗一隻!真係好好味,好好味,好好味!嗰種鮮甜,同平時食到嘅加拿大嗰啲係唔一樣架!試咗一啖,真係唔想分享,哈哈,想自己食晒一隻🙊 !$120 一隻,算啦,少食多滋味麻😭海膽拖羅蓉凍豆腐,上邊嗰塊海膽,即刻同呢隻原隻海膽刺身比下去,係無咁鮮甜架,但係拖羅蓉拼凍豆腐好味 !如果大家去到山旮旯嘅數碼港,都可以去奧壽司一試呀😄

對於我來而言,呢間餐廳係高質素,價錢抵 。

牛肉火鍋
另一必點仲有雞肉棒,好鐘意佢個隻蛋仔配上的醬汁
雞肉棒
平時都會叫下壽司食,今次就要特別推介兩個小食。
1 - 原隻海膽刺身
原隻海膽刺身
2 海膽拖羅蓉凍豆腐
海膽拖羅蓉凍豆腐
原隻海膽刺身因為係新野,所以只係叫咗一隻!
如果大家去到山旮旯嘅數碼港,都可以去奧壽司一試呀😄

2016-05-01
牛肉火鍋