餐廳: 元気寿司
資訊:

2019-05-18 254 瀏覽
-🦄元氣壽司-赤貝壽司 Hkd14Rating🌕🌕🌕🌕🌑貝柱壽司 Hkd19Rating🌕🌑🌑🌑🌑榮螺壽司 Hkd22Rating🌕🌕🌕🌕🌑帆立貝壽司 Hkd17Rating🌕🌕🌕🌗🌑辛辣香蔥吞拿魚 Hkd10Rating🌕🌕🌗🌑🌑蔥吞拿魚新香卷 Hkd24Rating🌕🌕🌕🌕🌗日式茶碗蒸 Hkd20Rating🌕🌕🌕🌑🌑枝豆 Hkd17Rating🌕🌕🌕🌗🌑-好耐都冇食過元氣壽司喇👻🍣近排見到佢出左我最愛既蔥吞拿魚系列🤤🤤於是就Lunchtime個陣去食返幾碟😂😼🔹先來啲前菜同小食💜枝豆係正常味道冇特別🔸茶碗蒸都幾足料😯入面仲有粒帆立貝蟹柳同埋鮮菇🍄蛋都整到好滑🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️送上來個陣熱辣辣🔥食落好舒服👍🏻👍🏻不過佢就鹹左啲喇😺好似加左好多鹽咁發現元氣既茶碗蒸都幾受歡迎😹😹基本上次次架高速列車都係送茶碗蒸來🔹赤貝壽司同榮螺壽司係我必食既😽😽依舊都係咁新鮮 爽口彈牙而且有返個陣貝類海產既味🔸貝柱軍艦我就麻麻地喇 冇諗到佢入面會有千島醬可能係我太耐冇食佢唔記得佢有醬😦😦但其實帆立貝同千島醬唔係好夾Lol🥴🔹到左主角就係辛辣香蔥吞拿魚🤗佢係其中一款大滿足🤫但有少少伏👿因為辛辣都係加左辣椒
🦄元氣壽司
赤貝壽司 Hkd14