2016-06-18
難得放假,同男朋友見到呢間餐廳咁有情調,所以就同佢黎浪漫一下~首先叫咗兩杯mocktails - California Punch係由Cranberry, Orange, Pineapple Juice組成,味道清新解渴,好飲~前菜叫咗 - 羊奶芝士無花果沙律伴伊比利亞黑毛豬火腿,d黑毛豬火腿好好味,好香~主菜 - 手拆時鮮蟹肉蟹黃鮮海膽自製意大利粉,侍應介紹時話呢個係限量發售,所以我哋就試吓;多蟹肉同黃海膽,好鮮好甜,d意大利粉係自製,cross over fusion味道,汁濃~ 好特別,好味!!澳洲羊架,烤得好香,肉質軟硬適中,烤得仍有肉汁鎖住,值得推介~總括:呢間餐廳啲菜式好特別,有花心思同有誠意,質素好好,值得推介!!
手拆時鮮蟹肉蟹黃鮮海膽自製意大利粉,侍應介紹時話呢個係限量發售,所以我哋就試吓;多蟹肉同黃海膽,好鮮好甜,d意大利粉係自製,cross over funsion味道,汁濃~ 好特別,好味!!
California Punch