2017-11-14 296 瀏覽
荳子將軍澳分店開左都一段時間,但始終都未去試過,今次有幸朋友嚟到附近所以一齊去試下。有好多All day breakfast選擇,但意粉好似吸引d,下次人多可以叫main course,見到隔離枱都幾大份,驚2個人食唔哂。黑松露軟殼蟹意大利粉$98--好香黑松露味,意粉啱啱好,有qq既口感唔會淋哂。因為係忌廉底所以都幾膩,食完超飽。有成隻軟殼蟹分開2件,啱啱炸起仲熱辣辣同脆,仲有d菇係意粉入面,好豐富。卡邦尼黑松露煙肉意大利粉$88--好多煙肉同菇類係入面,面頭仲有黑松露醬好香。卡邦尼汁冇咁傑身,食落冇咁膩。Dinner叫餐仲包一杯飲品,我地都叫左一杯熱同一杯凍既檸檬蜂蜜,凍既甜味啱啱好,飲落好滋潤。其實啲甜品望落都好似好好食,但食完意粉已經好飽,唯有下次有機會再試。

黑松露軟殼蟹意大利粉$98--

卡邦尼黑松露煙肉意大利粉$88--