2017-04-23 400 瀏覽
今日瞓到晏一晏,本身諗住無早餐食喇,點知落到屋企附近嘅荃灣廣場入面嘅euro go go,估唔到佢嘅早餐時間係至到11:30,我就事不延遲,立即叫左兩份早餐💪💪店內環境都幾好,仲有送餐服務添,咁我就可以好嘆咁坐喺度等食芝士吞拿魚法包配鮮茄湯通粉+炒蛋+奶茶。法包多士嘅味道充滿芝士味,同埋佢嗰啲吞拿魚都好多,搽滿哂成個法包另外呢個餐係跟番茄湯通粉,大大碗,都有好多配料好似火腿、腸仔咁;加左$8配個炒蛋,雖然係滑蛋,不過份量就比較少,呢個份量我覺得加$6會比較合理。熱香餅配牛仔腸+鮮茄湯通粉+咖啡至於熱香餅,佢就厚啲嘅,不過就細塊咗少少,而且個邊有啲硬,同熱香餅本身鬆鬆軟軟嘅形象有啲背道而馳。另外加配嘅鮮茄湯通粉,就可以話完全無配料,而且個size比呑拿魚多士餐嗰碗通粉細好多
店內環境都幾好,仲有送餐服務添,咁我就可以好嘆咁坐喺度等食
芝士吞拿魚法包配鮮茄湯通粉+炒蛋+奶茶。

熱香餅配牛仔腸+鮮茄湯通粉+咖啡