行過見到一間裝修簡潔既小店,見到都幾多人係入面食,於是同友人決定在這間cafe享用晚餐。然後上網一看😂原來係以「相機食先」為主題既咖啡館,怪不得風格十分簡潔,好適合打卡同埋朋友影相。”小編我最終買單300都唔洗”/白宮生日漢堡💰98 7⃣友人就快生日,見到這個菜式,二話不說就點左先😂因爲生日蛋糕就食得多,生日漢堡就真係少見。漢堡入面個餡有滑炒蛋,煙肉,蔬菜等。小編覺得好適合生日想食d甜蛋糕又覺得好肥既朋友仔。由於小編櫻桃小嘴🥰實在無法駕馭這件體型龐大既漢堡,所以就決定一層層咁食。佢每一層既鬆餅🥞就好似一個停頓位,一個畀你休息完再食下入面d肉餡既機會,令到鹹甜之間既連繫更強。/地獄辣子爆谷雞 💰62 7⃣點5⃣️雖然賣相十分多辣椒,好似真係來自地獄既菜式咁,但實際上只是塵世間的辣妹子🔥,外表雖辣,但內心卻很柔和。唔好畀佢外貌嚇親,佢唔係話超級辣。爆谷雞係一口食既size👄,外脆內軟,尤其值得說的就是佢d辣汁,帶有酸甜又有dd辣既感覺,作為頭盤雖然冇沙律咁清新,但係絕對係會令你胃口大增既菜式。👍🏻/韓式泡菜煙鴨胸辣炒意粉 💰83 6⃣️點5⃣️泡菜既辣味突出,鴨胸口感都不錯。🧐但可能因為炒既關係,小
白宮生日漢堡💰98 7⃣

地獄辣子爆谷雞 💰62 7⃣點5⃣️

韓式泡菜煙鴨胸辣炒意粉 💰83 6⃣️點5⃣️
泡菜既辣味突出,鴨胸口感都不錯。🧐但可能因為炒既關係,小編覺得鴨胸稍微唔夠多汁嫩滑。意粉就反而唔會好乾好嚡,剛剛好😳。而味道小編認為整體可以再濃味dd,咁就更正