2020-03-09 2615 瀏覽
荃灣搵食第三站, 夜晚揀左Catee!揀Catee係因為想搵個舒舒服服既地方坐底食下野、飲酒吹下水~下午好穩陣咁打左電話黎訂位, 呢個時勢少左人出街食飯, 所以黎到都仲有好多位!飲品選擇多, 我地都揀左好耐先落到單Italy- Lavigna Chianti DOCG, 唔難入口, 唔澀, 可以接受~Guava Sour - 朋友話OK意式炸日本池魚仔 - 送酒一流! 唔使成日都係薯條/雞翼咁樣, 食落有D似多春魚! 炸得剛剛好!呢個係跟餐既沙律同忌廉湯 - 沙律好食, 佢加左D紅腰豆係入面冇咁齋! 忌廉湯我就唔太得喇.....因為佢真係超級忌廉呀........酒香火炙烤雞 - 呢個一拎出黎就好香!! 而且仲會係你面前點火燒一野比你睇, 好正! 雞肉滑、有酒香, 旁邊既配菜亦都出色!跟餐既抹茶芝士餅 - 對我呢個抹茶愛好者黎講, 茶味就淡左D, 不過以跟餐甜品黎講, 呢個算係有質素同埋誠意既~Sangria - 飲多杯先喇!!呢杯我欣賞呀! 好飲~總括 : 8點前黎會有HAPPY HOUR, 性價比較高! 食物質素良好、有誠意, 值得再黎
荃灣搵食第三站, 夜晚揀左Catee!
飲品選擇多, 我地都揀左好耐先落到單

Guava Sour

Guava Sour - 朋友話OK
意式炸日本池魚仔

酒香火炙烤雞

抹茶芝士餅

Sangria

Sangria - 飲多杯先喇!!呢杯我欣賞呀! 好飲~

2020-03-04
Guava Sour