2021-06-25 3439 瀏覽
作為荃灣街坊, 如果未食過校長燒肉, 真係會比人笑而我為左唔好比人笑, 今晚就約左朋友一齊去食作為荃灣友, 話係校長燒肉等, 之係係沙咀道既D個路口等, 荃灣友一定要知呀去到已經好多人排隊, 睇黎真係好受荃灣街坊歡迎燒既肉都好多款, 有多款牛, 雞, 豬, 魷魚等等咁當然仲有唔少熟食食啦, 目測最受歡迎就一定係辣酒煮東風螺啦竟然仲有點心, 有蝦餃, 燒賣, 排骨等等, D個真係有驚喜係等緊個爐熱既時候, 就緊係食啦, 我地扲左好多刺身, 都幾新鮮, 而且蝦好大隻, 食多幾隻都回本啦夾左好多款牛, 有黑椒, 紅酒, 大醬, 我地最鐘意就係大醬口味, 最有特色! 而且因為用左牛油紙, 職員可以好密咁幫你換, 咁食都食得健康D飲品都係任飲的有多款甜品食, 有我最愛既COCOBERRY, 我覺得佢唔會太甜, 好好味仲有近D幾年好受歡迎的蜜瓜雪條, 食多兩條都已經回本啦總結熱食, 燒食, 甜品都唔錯, 唔怪得咁多人排隊, 咁多人鐘意黎食啦
作為荃灣街坊, 如果未食過校長燒肉, 真係會比人笑
而我為左唔好比人笑, 今晚就約左朋友一齊去食

去到已經好多人排隊, 睇黎真係好受荃灣街坊歡迎

燒既肉都好多款, 有多款牛, 雞, 豬, 魷魚等等

飲品都係任飲的
仲有近D幾年好受歡迎的蜜瓜雪條, 食多兩條都已經回本啦

2021-06-24