未食過間餐廳係又貴又難食又冇service,就算貼錢都唔會食多次!事源同女朋友兩個喺長沙灣搵嘢食,見到呢間餐廳鋪面裝修幾靚,就試吓入到去冇人招呼,得個阿姐手指指指住張吉檯咁我地就坐過去,望住menu見到有啲特別啲嘅壽司諗住叫,點知話全部都冇最後叫咗3樣嘢食,1. 三文魚籽軍艦:$50兩件,size好細舊,三文魚籽份量少色澤暗淡明顯唔新鮮,壽司飯冇醋味,過濕完全唔合格2. 石鍋海鮮烏冬:$9x,呢個極品,$9x已經係出面食正宗日本烏冬/拉麵嘅價錢,結果仲難食過茶餐廳。烏冬口感淨係有粉嘅感覺,唔滑唔彈牙。湯底應該用咗醬油湯底,醬油味太濃結果蓋過曬其他味道,得個咸字。海鮮有1粒帆立貝2塊仔魷魚2粒青口同一隻蝦,全部都係冰凍海鮮,冇味。3. 7味炸魷魚:$4x 味道普通但分量好少好細份。總結:難食,貴,冇服務。祝佢早日結業唔好再遺害呢度嘅街坊。冇諗過位置都頗隔涉定價中上嘅日本餐廳可以難食到呢個地步都仲未執💀

事源同女朋友兩個喺長沙灣搵嘢食,
見到呢間餐廳鋪面裝修幾靚,就試吓
入到去冇人招呼,得個阿姐手指指指住張吉檯

最後叫咗3樣嘢食,
3. 7味炸魷魚:$4x 味道普通但分量好少好細份。

• 冇  全部都係垃圾