2021-03-27 711 瀏覽
武漢肺炎爆到7788, 雖然仲未斷尾, 但係都要開始出返嚟食吓飯。。。。 講真, 就算香港人幾努力,個垃圾正苦都會放毒入嚟,永續限聚令,搞到民不聊生,飲食業大受打擊,佢地真係好慘。。。 所以一有機會,都要努力幫吓手,希望佢地頂得住~今次同friend嚟呢間茶咖里,我食過,但係其他friend想試吓~ 其實呢間茶記都幾有特色,我之前食普通午餐,都好好食~ 今次就試all day breakfast啦~我叫咗個芝士火腿奄列配pancake, 有個friend竟然抄我不過大家都冇揀錯, 真係好好食~ 火腿奄列份量都幾多,又有滿滿芝士, 好好食, 食完真係好飽。。。。 有3 塊細pancake, 好食又得意~ 冇得頂另一個friend就食egg benedict配鬆餅, 佢都話好好食, 等我下次試吓先, 睇樣真係好得~ 另一個friend就話佢唔肚餓,但係好想食叉燒,就叫咗個叉燒炒滑蛋飯。。。。 佢話好好食,結果本身話唔肚餓,但係成個飯都食晒, 痴咗線呢一餐大家都好滿意,下次可以再嚟食

有3 塊細pancake, 好食又得意~ 冇得頂

呢一餐大家都好滿意,下次可以再嚟食

egg benedict配鬆餅

芝士火腿奄列配班戟