2016-07-18 535 瀏覽
難得星期六又同朋友聚舊約係希慎見,Wired Cafe 食西式日本菜,見MENU選擇都好多,睇d相好吸引,就決定試下,等左10分鐘就有位由於唔太餓,2個人叫一個沙律一個意粉share差唔多sangria ,好細杯!係好飲既,但冇乜酒味似飲果汁仲有好多款味道,應該幾岩女士煙三文魚芝士沙律分量唔多但賣相好靚~有4片煙三文魚, 沙律菜都新鮮,仲有番茄粒、牛油果、粟米片,配芝麻汁幾開胃,攪拌一下粟米片脆脆地同芝士一齊食口感更分明, 整體感覺幾清新,唯一問題牛油果好生少左香味明太子意大利麵果然無揀錯,真係好好味,明太子好足料,配搭濃郁的忌廉汁香濃惹味,意粉彈牙令囗感就更加豐富,不過配牛角包有點膩,份量比較少不過都夠飽食物有水準,地點方便,服務唔錯,仲有現場DJ!
由於唔太餓,2個人叫一個沙律一個意粉share差唔多
煙三文魚芝士沙律
明太子意大利麵

食物有水準,地點方便,服務唔錯,仲有現場DJ!