2020-01-21 821 瀏覽
熱狗我食得唔多,但呢間真係好食🤷🏻‍♀️點解屋企附近冇🙁幾時係開多幾間😭離我好遠呀間間都🌭火炙芝士辣肉醬熱狗 ($42)熱熔芝士夠多,麵包鬆軟烘得微脆👍🏻🤤肉醬微辣主要是香,份量剛好,夠多不乾,不會太過油膩,加上黃芥末醬更多層次更解膩😗 肉醬是名副其實的肉醬,不是番茄醬🤣肉碎夠多重點是那個荷蘭腸,聽日不太喜歡吃腸仔😕比如廚師腸那種😑很怕沒口感又死鹹。這個荷蘭腸當然不一樣,皮較脆有肉汁🤤一口咬下好滿足得閒就講下我點睇一間嘢值唔值得食唔係特別中意食熱狗既會覺得普通,但係咁嘅價錢,係香港要搵到呢個質素嘅熱狗去邊搵呀😌你問我係咪爆好食,咁我勸你唔好期望咁高,唔通你預佢用五星級餐廳嘅食材咩😂至於好唔好食,就睇個人口味啦,我會盡力形容佢嘅口感味道等。同埋買嘢食嘅過程、俾人嘅感覺等等都會影響感受。就例如呢間齊柏林,令我買得好舒服,洗錢洗得值,又啱我口味,咁我自然鍾意、推介🤟🏻希望我介紹嘅嘢食你地會鍾意啦,唔啱口味唔好打我🙈

🌭火炙芝士辣肉醬熱狗 ($42)

得閒就講下我點睇一間嘢值唔值得食
希望我介紹嘅嘢食你地會鍾意啦,唔啱口味唔好打我🙈
2020-01-18