招聘中
月薪
最高可達 $17,500
月薪 (面議)
2019-05-06 760 瀏覽
今日同班朋友食飯 有人話想食炸雞就搵左呢間係「來自星星的你」出現過的炸雞店試下可能平日的關係 餐廳唔算滿 去到唔洗等位餐廳好闊落 靜靜地 好岩同幾個朋友食野傾下計我地四個人 叫左一個二人餐 揀左芝士炸雞另外加左一份烤雞同一份蛋卷二人餐有一個沙律 中和一下炸雞的油膩感 沙律用黑醋汁 特別開胃一份炸雞的份量都算大 兩個人食都未必食得哂 炸雞上面舖滿芝士粉 點知食落一啲都唔會太咸同唔會油膩 芝士分有好香的芝士味之餘 有小小甜味 而且雞肉仲好juicy 必食之選!反而雞卷有小小失望 感覺就好似一個好大份的奄列 入面啲青椒更加每令佢有早餐既感覺 個人唔推薦二人餐仲有個薯條同芝士波 薯條加埋甜甜地既芝士粉 食到停唔到口呀 芝士波都幾特別 有小小似炸芝士年糕既迷你版 外皮都有煙韌感 可以一試

今日同班朋友食飯 有人話想食炸雞
就搵左呢間係「來自星星的你」出現過的炸雞店試下