2017-09-11 262 瀏覽
聽人講過話outdark 好好食,今日一於帶埋男朋友去試下位置一d都唔難搵,預先book左位,所以好快安排到座位比我地,入面環境都好靚好浪漫,燈上掛上一串串星星燈飾,好有聖誕feel 😊😊呢度都有好多款式既食物同飲品,我地都揀左好耐😆樣樣都想食,身為芝士控既我,當然揀芝士炒雞啦😙😙 另外仲叫左DIY飯團同蘋果芒果米酒先講個米酒先,侍應姐姐放落黎我完全唔知係咩黎,因為係用個大碗裝上,仲以為佢比壺湯我地🤣然後佢再分落兩個木造既碗比我地飲,好特別😁而且味道相當唔錯,米酒味唔算好重,反而好香芒果味!岩晒我呢啲唔好酒精既人🤓然後係DIY飯團,好過癮!可以自己包飯團,入面係紫菜,飯,蟹籽,好香麻油味,我地兩個人包左4大舊黎食🤤紫菜好多好正呀最後就係我地主菜芝士炒雞😍😍😍😍好大份,最緊要係咩?最緊要係好多芝士呀🤤🤤仲可以做到拉絲效果😲啲雞仲好滑!啲汁好香好惹味,年糕都唔會太un,側邊啲配料都好好食,我地揀左原味,少少辣又唔會太辣,我唔算食得好辣都覺得剛剛好!大大份兩個人真係食唔晒🤢但真係好惹味!必食之選下次會再幫襯試埋豬肋骨🤤
聽人講過話outdark 好好食,今日一於帶埋男朋友去試下

蘋果芒果米酒

DIY飯團