餐廳: 犀牛犀牛 (中環街市)
資訊:

2023-05-06 1043 瀏覽
犀牛犀牛味道評分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)☀️芋泥肉鬆蛋吐司 $40一入口有種令人幸福既甜味😇係嘉頓麵包綠色包裝果隻蜜糖味,好味!芋泥好滑,少少甜甜地,可惜冇乜芋泥味🥲整體係好食既🙈開心!⛅️白珍珠烏龍奶茶(少甜少冰) 套餐+$23白珍珠個size會比我地平時啲黑珍珠大粒少少😂茶味較重會有少少苦,奶味好淡(有種用水溝落啲奶度既感覺🥲)唔識得好具體咁形容,但飲落有少少怪🥹❤️‍🔥等候時間:~10mins(應該係即叫即整👍🏻)❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比個like & comment & follow me~話比我知你有睇,比啲動力我 ❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~
犀牛犀牛

芋泥肉鬆蛋吐司

☀️芋泥肉鬆蛋吐司 $40
芋泥好滑,少少甜甜地,可惜冇乜芋泥味🥲
整體係好食既🙈開心!
白珍珠烏龍奶茶

⛅️白珍珠烏龍奶茶(少甜少冰) 套餐+$23
唔識得好具體咁形容,但飲落有少少怪🥹

❤️‍🔥等候時間:~10mins(應該係即叫即整👍🏻)

❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~
芋泥肉鬆蛋吐司