位於銅鑼灣的這家鐵板燒餐廳口碑極好,嚴格選用新鮮食材,不論服務或食物,都令人十分滿意,師傅廚藝精湛,為食客帶來多重感觀享受,適逢鉄人旨花九週年週年慶第二彈,餐牌半價X 再送活龍蝦活動,大滿足!🤍🧡🤍🧡🤍🧡🤍🧡🤍🧡🤍🥗手作前菜 蔬菜沙律-🦢匈牙利鵝肝質地外脆內軟,仲有麵包同埋藍莓醬解膩,鵝肝大件,鮮味十足, 10分邪惡!🐟日式洋蒽汁煮白鱈魚鐵板煎魚肉至外層金黃酥脆,再以洋蔥汁烹煮,落足心思,煮得啱啱好,魚肉嫩滑至極,真係唔捨得一啖食晒,洋蔥汁為呢道菜嘅味道同口感再進一步昇華!🇨🇦燒加拿大象拔蚌配山葵忌廉醬味道鮮甜!口感彈牙不韌!以山葵忌廉醬調味 更有層次感!🥬季節時疏🐮日本北海道產A5 和牛 厚燒我地叫左五成熟!不得不讚-A5和牛果然具有濃郁的肉香,有豐富油脂感! 🍚鉄板炒飯配料有蛋、瑤柱、洋蔥粒同紅蘿蔔,好豐富!🍗自家鮮雞湯鮮甜至極,落足心機熬製而成!🍦抹茶雪糕

🤍🧡🤍🧡🤍🧡🤍🧡🤍🧡🤍

🥗手作前菜 蔬菜沙律-

🦢匈牙利鵝肝

🐟日式洋蒽汁煮白鱈魚

🇨🇦燒加拿大象拔蚌配山葵忌廉醬
味道鮮甜!口感彈牙不韌!
以山葵忌廉醬調味 更有層次感!

🥬季節時疏

🐮日本北海道產A5 和牛 厚燒

🍚鉄板炒飯
配料有蛋、瑤柱、洋蔥粒同紅蘿蔔,好豐富!

🍗自家鮮雞湯
鮮甜至極,落足心機熬製而成!

🍦抹茶雪糕